An1 Förlag

Tomma tofflor i hallen

Tomma tofflor i hallen kostar 165 kronor.

Tomma tofflor i hallen är en spännande berättelse om stark kärlek och djup sorg. Lena träffade Jean-Marc på en buss i Örebro. Han var fransman, född i det koloniserade Algeriet och 18 år äldre. Det handlar om deras liv före och under hans sjukdom 21 år senare, om sorg och om sökande efter ny mening och identitet efter hans död.

Att mista en älskad anhörig är bland det värsta man kan uppleva och det är få som slipper undan den erfarenheten. Därför berör den här boken många.

”– Votre mari était bigame.
Vad? Sa hon att min man var bigamist?
– Ce n’est pas grave, fortsätter den luttrade kvinnan på franska i telefonen. Det är inte så allvarligt. Ganska vanligt, fyller hon i med.
Inte så allvarligt!? tänker jag. Den franska dödsattesten som jag håller i handen och som utfärdats på Franska konsulatet i Stockholm namnger två fruar.”

Köp nu!

Röster om boken

”Den är ju helt underbar 😉 Vilken gnista och mycket känslor och även en stor portion humor. Du borde omgående börja skriva nästa bok!!! Och till alla kompisar ger jag rådet att nästa bok du läser skall författaren vara Lena Poggi <3”

”Tack Lena Poggi – en fantastisk bok. Kan varmt rekommendera den🌸”

”Blir berörd av Lenas närvarande språk. Tack för att du delar med dig av ditt liv.”