An1 Förlag

Hitta ditt jobbflow™

Tänk om du hade jobbflow™ varje dag!

Har du stora ambitioner och lite tid? Når du inte riktigt alla mål? Känns det trögt och segt på jobbet? Tänk om du kunde får mer gjort? Har du funderat på när du jobbar som bäst? Vet du hur du kan nå din fulla potential? Har du en plan?

– Med ett riktigt bra flow blir jobbet roligare och du får mer gjort. 

Den här workshopen riktar sig till dig som vill hitta ditt jobbflow och få mer gjort på jobbet på ett enkelt sätt. 

Visste du att det finns en inneboende motivation i flow och att det är tillräckligt som belöning för arbetet? Och affärsplaner i all ära – men det är ju ändå, trots allt, människor som gör affärer! Med en personlig ”peopleplan” får du en stor konkurrensfördel. Hur tänker du ta dig dit?

Forskningen visar att vi har lättare att hamna i flow på jobbet än på fritiden. Det är också de som har flow som får mest gjort och har roligast. Det ger dig oerhört stora möjligheter. Men, det finns undersökningar där 90 % av de tillfrågade säger att kreativitet inte uppstår på jobbet utan på platser där man inte måste prestera – i duschen, baren, på resan eller utomhus. Hur ser din bästa plats ut? Är det vid skrivbordet eller i solen på en inglasad veranda?

Med aktuell och intressant forskning och fakta i bakfickan delar Anette Holm med sig av inspirerande och användbar kunskap. När du lär dig mer om hur just du kan hamna i flow så kan varje arbetsdag bli riktigt bra.

Efter en föreläsning/workshop med Anette Holm vet du hur du kan flyta förbi alla andra

Det här lär du dig

  • Vad flow egentligen är.
  • Vad just du behöver göra för att hamna i flow.
  • Hur utmaningar och skicklighet påverkar flow.
  • Att göra en jobbflowanalys av en vanlig arbetsdag.
  • Hur du kan använda 9 olika flowfaktorer i en personlig ”peopleplan”.
  • Hur olika drivkrafter påverkar förmågan att nå mål.
  • Hur flow kan hjälpa dig att nå din fulla potential.
  • Varför krav, kontroll och brist på stöd skapar kaos.
  • Hur du kan lura kaos och hitta arbetsglädjen.

Du får också tillgång till de andra deltagarnas kloka idéer.

Har dina medarbetare förutsättningar att komma helt och hållet till sin rätt?

Omvärlden är så komplex och förändras så snabbt att individens egen förmåga att navigera sig genom en vanlig arbetsdag blir allt mer avgörande för hur effektiv var och en blir. Om dina medarbetare inte tar initiativ eller kan leda sig själva så sitter du i klistret.

Det spelar ingen roll om du kallar det gigekonomi, nätverksekonomi eller VOKA-värld – den är här för att stanna och du behöver förbereda hela organisationen för lösare relationer.

Många jobb erbjuder redan trygghet, status och intressanta arbetsuppgifter som bidrar till samhällsnytta. Därför måste du nu, dessutom, se till att arbetet uppfyller nya krav på självförverkligande.

– Medarbetarskap är något helt annat än det har varit.

Om att hitta jobbflow™

”Jag är inte ett dugg förvånad! Själv sitter jag helst och skriver på min brygga eller på en annan skön plats utomhus. Och på resor är det alltid bra att ha med sig en skrivbok, då kan tanken fladdra fritt. Ändå envisas många arbetsgivare idag med kontorslandskap, som går stick i stäv med hjärnforskningen. Maximalt med folk på ytan så sparas pengar men kreativiteten gynnas inte. Istället riskerar vi att bränna ut de hjärnor som av olika anledningar är känsliga för den flod av intryck som inte går att reglera i ett landskap.

Nej, fram för kreativa lösningar där hjärnans behov får styra! Varför inte ha möten i en skogsdunge? Eller reflektionstimmar på valfri plats utanför kontoret? Var är Johan? Han har flexat ut för att brainstorma i duschen. Och Anna då? Hon sitter på Länsbussen till Nora för att lösa några knutar i det senaste projektet. Underbart! Sätt hjärnan i fokus, där finns kraften, kompetensen och pengarna!”

Annika Gelin, Hjärnkollambassadör

Workshop eller inspirationsföreläsning?

Är en workshop för mastig? Då kan du boka en kortare inspirationsföreläsning. 30 minuter – 2 timmar, du väljer själv.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Anette Holm på 070-524 41 73.

Om föreläsaren och workshopledaren

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm är författaren, idécoachen och utvecklingsledaren som med 17 år som chef och ledare och 40 års arbetslivserfarenhet i ryggen kan lotsa dig fram till ett bättre arbetsliv där du mår bra och kan bidra med din kunskap och erfarenhet.

Anette är utbildad coach, processledare och handledare. Hon har blick för det intressanta och utmanande – tydligast märks det när nya och outforskade saker är på gång. Hon är en lösningsinriktad, modig och pålitlig idéspruta som med genuin värme och effektivitet inspirerar och gör saker begripliga.