An1 Förlag & Skrivverkstad

Stark kärlek och djup sorg

Om att mista sin livskamrat

Hur går man vidare efter att ha förlorat en nära anhörig? Lena Poggi föreläser om sina erfarenheter av sorg och om att så småningom gå vidare i livet. Hon har skrivit Tomma tofflor i hallen, som är en spännande självbiografisk berättelse om stark kärlek och djup sorg. Lena träffade Jean-Marc på en lokalbuss. Han var fransman, född i det koloniserade Algeriet och 18 år äldre. Boken handlar om sökande efter ny mening och identitet efter hans död.

Att mista en älskad anhörig är bland det värsta man kan uppleva och det är få som slipper undan den erfarenheten. Därför berör den här boken många. Boken har gett många tröst och hopp.

Lena anpassar föreläsningen efter önskemål för att passa anhöriga, sörjande, yrkesmänniskor som möter dessa kategorier samt allmänt bokintresserade.

30–90 minuter, med eller utan efterföljande samtal.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Lena Poggi på 073-028 78 74.

Röster om Tomma tofflor i hallen

”Har precis sträckläst Tomma tofflor i hallen. Fantastiskt bra bok!”

”Tack Lena Poggi – en fantastisk bok. Kan varmt rekommendera den.”

”Blir berörd av Lenas närvarande språk. Tack för att du delar med dig av ditt liv.”

”Tack för att du gett mig en så fin läsupplevelse med din bok. Jag tyckte mycket om den! Blev förstås gripen av din historia, men lika mycket av det sätt du skriver om den.”

Om Lena Poggi

– Jag skriver för att jag tror att jag har något att berätta, inte i första hand för att underhålla, säger Lena.

Lena har lång och bred erfarenhet som engagerad föreläsare på arbetsplatser, skolor, bibliotek och studieförbund, som legitimerad gymnasielärare (i svenska, franska och spanska), utlandslektor i svenska på ett franskt universitet och språkvårdare på en svensk myndighet.

Tidigare har hon även skrivit tre läromedel i svenska. De ges ut på ett franskt förlag och säljs i Frankrike, Schweiz, Belgien, Canada, Spanien, Italien och Afrika.

Lena bor i Örebro men är född och uppvuxen i Borås.