An1 Förlag

Författare

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm

Författaren Anette Holm ger ut böcker på det egna förlaget An1 Förlag. Hitta ditt jobbflow är hennes fjärde bok. Du kan också läsa överlevnadsboken Livets ABC, 1 000 kronor på en månad eller Fri, frisk och framgångsrik? som handlar om hur man kan driva ett företag och samtidigt må bra.

– Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och ibland krånglar det till sig extra mycket. Då passar det bra att plocka fram någon av mina böcker eftersom de förmedlar både hopp och kunskap om hur man får ett bra liv, säger Anette Holm.

Anette Holm är en glad och bestämd mamma, hustru, storasyster, yrkeskvinna och människa.

Lena Poggi

Lena Poggi

– Det mesta jag gör i livet handlar om språk och bokstäver. Jag skriver för att jag tror att jag har något att berätta, inte för att underhålla. Men även om Tomma tofflor i hallen saknar en egentlig intrig är den full av dramatik, säger Lena Poggi.

I boken 100 råd till änkor ger hon råd som är enkla att förstå och följa för att överleva den akuta sorgen och för att så småningom komma vidare.

Lena Poggi är från Borås, bor i Örebro och har jobbat som gymnasielärare i svenska och franska och som utlandslektor i svenska på universitet i Caen. Nu arbetar hon som språkvårdare på en myndighet. Hon har tidigare skrivit flera böcker: tre läromedel i svenska som ges ut på ett franskt förlag. De säljs i Frankrike, Schweiz, Belgien, Canada, Afrika, Spanien och Italien.

Jyrki Suominen

Jyrki Suominen

I september 2018 debuterade poeten Jyrki Suominen på An1 Förlag med diktsamlingen ”En sång till den som fortfarande pundar”.

Jyrki är född i Tyrväntö, Finland 1959 och uppväxt på Västkusten. Han bor och lever i Kumla.

Från en rumlande, blandmissbrukande torghandlare i Varberg till Hallsbergs bibliotek. Vägen har inte varit så krokig som man kan tro. Jyrki gjorde snarare ett lappkast i livet, den 1 augusti 2002 bestämde han sig. Han flyttade till Östansjö och började sin resa mot det sobra livet, först i en handelsträdgård och därefter på Hallsbergs bibliotek.