An1 Förlag & Skrivverkstad

Kontakt

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm äger och driver An1 Förlag & Skrivverkstad sedan 2015. Hon har mer än 40 års erfarenhet av att vara både ledare och medarbetare. Hon är också en erfaren kommunikatör och utbildare och delar med sig av kunskap som gör ditt liv som chef, ledare eller medarbetare enklare.

Anette är en personlig och inspirerande föreläsare och workshopledare. Hon har också skrivit flera böcker: Fri, frisk och framgångsrik? – om småföretagares hälsa och arbetsmiljö, Livets ABC – en överlevnadsbok till alla som vill ha ett bra liv, 1 000 kronor på en månad – om vardagsekonomi för sparsamma, Hitta ditt jobbflow® – för den som vill flyta förbi alla andra på jobbet.

Vad kan Anette göra för ditt företag/din organisation?

  • Kunskap och verktyg för jobbflow® och arbetsglädje
  • Inspirationsföreläsning
  • Workshop med analys och handlingsplan
  • Coach och handledare till medarbetare och chefer
  • Kommunikationskonsult
  • Skrivcoach och skribent 

Anettes ämnen

– Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och ibland krånglar det till sig extra mycket. Då passar det bra att plocka fram någon av mina böcker eftersom de förmedlar både hopp och kunskap om hur man får ett bra liv, säger Anette Holm.

KONTAKT, OFFERT & FRÅGOR: order@an1forlag.se, 070-524 41 73. 

Lena Poggi

Lena Poggi

– Det mesta jag gör i livet handlar om språk och bokstäver. Jag skriver för att jag tror att jag har något att berätta, inte för att underhålla. Men även om Tomma tofflor i hallen saknar en egentlig intrig är den full av dramatik, säger Lena Poggi.

I boken 100 råd till änkor ger hon råd som är enkla att förstå och följa för att överleva den akuta sorgen och för att så småningom komma vidare.

Lena Poggi är från Borås, bor i Örebro och har jobbat som gymnasielärare i svenska och franska och som utlandslektor i svenska på universitet i Caen. Nu arbetar hon som språkvårdare på en myndighet. Hon har tidigare skrivit flera böcker: tre läromedel i svenska som ges ut på ett franskt förlag. De säljs i Frankrike, Schweiz, Belgien, Canada, Afrika, Spanien och Italien.

Lena Poggi gör författarbesök och erbjuder föreläsningar som hon gärna anpassar till dina önskemål. Du når Lena Poggi på 073-028 78 74.

Jyrki Suominen

Jyrki Suominen

PoetenJyrki Suominen debuterade i september 2018 med diktsamlingen En sång till den som fortfarande pundar.

– Dikter om mörker och ljus, om parkbänksartister och häxskratt leder fram till titelavdelningen, som inspirerats av mina erfarenheter från 22 års drogmissbruk. Där har ni en kortfattad beskrivning av diktsamlingen. Från och med oktober åker jag runt och läser dikter, säger Jyrki Suominen.

Från en rumlande, blandmissbrukande torghandlare i Varberg till Hallsbergs bibliotek. Vägen har inte varit så krokig som man kan tro. Jyrki gjorde snarare ett lappkast i livet, den 1 augusti 2002 bestämde han sig. Han flyttade till Östansjö och började sin resa mot det sobra livet, först i en handelsträdgård och därefter på Hallsbergs bibliotek.

Du når Jyrki Suominen på 072-745 23 25.