An1 Förlag

Att faktiskt göra det man drömt om

Att faktiskt göra det man drömt om

Att faktiskt göra det man drömt om

Det var något jag ville säga. Men hon var långt borta och skulle inte komma hem på länge. Det var viktigt. Och för att inte glömma skrev jag ner det jag ville.

Några veckor senare kom jag på en annan viktig sak. Jag skrev igen. Plötsligt en dag slog det mig att det är väldigt mycket jag borde ha pratat med både henne och hennes syster om. Det skulle bli ett långt och konstigt samtal som varken jag eller de skulle vilja ha. Därför började jag skriva en överlevnadsbok om livets ABC istället. Jag tänkte mig tre exemplar. Varsitt till dem och ett till mig.

När jag skrivit ganska mycket hade det också blivit ganska bra. Jag tänkte att fler skulle gilla boken och bestämde mig för att skriva både till dem och till alla andra. Det innebar också att jag fick börja från början och skriva om, ta bort allt som blev för personligt.

Livets ABC

Livets ABC

Livets ABC kom ut i slutet av november 2015 och är en bok till alla som vill ha ett bra liv. Den handlar om allt du behöver veta: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont i magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.

Jag började skriva för fyra år sedan och före jul 2014 bestämde jag mig för att ge ut boken på eget förlag.

Vi är många som går omkring med skrivardrömmar och som har lådorna fulla med påbörjade böcker och halvfärdiga manus. Nu när jag har tagit min bok hela vägen ända in i mål vill jag gärna dela med mig av mina erfarenheter. Därför kommer jag att berätta om hur jag har gjort för att skriva och ge ut en bok på eget förlag här på förlagets webb.

Häng gärna med!

Provläs

Köp boken på Bokus

Köp boken på Adlibris

Du kan också beställa den hos din närmaste bokhandel.