An1 Förlag & Skrivverkstad

Bli en storyteller

Bli en storyteller

Bli en storyteller

Jag gillar när det är enkelt att planera kommunikationen och när jag snabbt kan få en bra överblick över mina planer, idéer och tankar. Med storyboarden är halva jobbet faktiskt redan gjort när jag får en ny, kreativ idé oavsett var och hur jag vill berätta – ord, film, ljud och bild går lika bra. Därför tycker jag att storyboarden är då bra.


Du kan använda storyboarden i alla sammanhang när du ska sälja idéer, produkter, tjänster eller rekrytera nya medarbetare. Det blir enkelt att befolka varumärket och fylla det med liv och du använder förstås storyboarden för att bygga hela konceptet kring er storytelling och göra en konkret storyplan – med teman och nyckelscener, ända in i minsta detalj.


På min kurs den 7 september får du lära dig:

  • Hur du gör en storyboard till ert företag/er organisation.
  • Vilken ton, stil och känsla som passar just er.
  • VIlka teman och nyckelscener ni ska använda i era storys.
  • Hur du ser till att era storys stöder företagets/organisationens intentioner och mål.
  • Hur du tar fram en konkret plan för era storys.
  • Hur du håller ordning på idéerna och får en bra översikt över era storys.

”Jättebra! Konkret och rakt på sak. Äntligen är storytelling inte fluff längre.”


Du kan läsa mer och anmäla dig här