An1 Förlag & Skrivverkstad

1 000 kronor på en månad

90 måltider, 90 spartips och hur du kan få pengarna som blir över att växa

1 ooo kronor på en månad kostar 100 kronor.

1 ooo kronor på en månad kostar 90 kronor + frakt

Är det möjligt att få mat som är god, gluten- och laktosfri, väldigt mycket ekologisk och till 65 % vegetarisk för bara 1 000 kronor på en månad?

Ja, absolut! Du får faktiskt 90 rejäla måltider + kaffe eller te två gånger per dag. I den här boken finns både recept och inköpslista. Du börjar med ett tomt skafferi och så gott som allt du köpt är slut efter en månad. Om du inte vill äta ekologiskt eller behöver gluten- och laktosfritt blir månaden förstås ännu billigare!

Som en bonus får du mer än 90 andra tips på hur du blir en smart konsument. Du får också veta hur snabbt du kan få ihop en miljon av de pengar som du sparar på billig mat och smart shopping.

Det här är helt enkelt en bok om vardagsekonomi för dig som vill leva klimatsmart, sparsamt och ha ett bra liv!

Röster om boken

”En jättebra bok. Tack vare den har jag sparat ihop snart 30 000 kronor i aktier utöver mitt vanliga sparande.”

”Jättebra! Borde vara obligatorisk kurslitteratur på alla universitet! 😀 ❤”

”Jättebra present – ⭐⭐⭐⭐ –  Jättebra presenttips till ungdomar. Ja andra också som vill eller måste leva på lite pengar. Inte bara billig mat det finns också många praktiska och enkla tips för hela hushållsekonomin.”

”😍 Tack för boken, senast igår hade jag hjälp av den när jag skulle tillreda en hel kyckling i ugnen”

”Toppenbra och användbar – ⭐⭐⭐⭐⭐ En mycket välskriven, nyttig och handgriplig bok som borde vara välkomstgåva till studenterna på alla universitet. Perfekt även för andra med små inkomster – pensionärer, arbetslösa, sjuka.”

”Perfekt under studietiden – ⭐⭐⭐⭐⭐ – Den här boken har hjälpt mig så mycket under mina år som student. Goda och nyttiga recept på bra mat som inte får hela CSN att försvinna i markostnader. Utan att man också har råd att göra roliga saker under sin studietid. Finns även många andra bra tips om hur man börjar med aktier och vad man kan göra med pengarna man slipper lägga på mat.”

”Super-användbar när du vill spara och leva ”snålt” – ⭐⭐⭐⭐ – Det kan finnas olika anledningar till att man vill leva på lite mindre pengar en period. Det kan kännas motigt. Med tipsen i den här boken blir det lättare! I alla fall får du bra vägledning på vad du kan göra. Allt ifrån spara pengar till att laga enkla men bra måltider.”

”Det finns livserfarenhet och klokskap i den här boken. Det är ingen ”glittrig” coachbok, utan den leder dig lugnt och sakligt i rätt riktning. Råden är tydliga och lätta att följa.”