An1 Förlag & Skrivverkstad

Livets ABC – en överlevnadsbok

Omslag

Livets ABC kostar 170 kronor + frakt

–  Jag håller på och skriver en bok till er.
–  Till oss? Står det ”Till mina älskade barn” i början?
–  Ja, det gör det.
–  Handlar den om oss?
–  Nej. Det är en bok TILL er. Jag skriver om sånt som jag vill att ni ska veta.
–  Är det en överlevnadsbok?
–  Ja, det kan man säga.
–  Har du skrivit om hur man lagar mat?
–  Ja det har jag.
–  Bra!

Det här är en ABC-bok till alla som vill ha ett bra liv. Varje bokstav har ett eget tema och boken handlar om precis allt du behöver veta: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont i magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.

Röster om boken

”En bok att hålla i handen ⭐⭐⭐⭐- Jag är vuxen, men jag kan inte allt. Blev nyfiken på den här boken, och funderade på att skicka med den med min dotter nu när hon börjar bli vuxen. Det är lite som att ha mamma bredvid sig i pocketformat, när man läser. Och inte på något dåligt sätt. Här finns massor med livserfarenhet.
Boken har ett rakt och enkelt tilltal. Här finns massor med saker som är bra att tänka på. Bara att plocka det som är relevant. Allt är enkelt och metodiskt beskrivet. Till och med att handla med aktier. 🙂
En jättebra present till någon som är ung och ska ut i livet. Men jag som vuxen hittade också guldkorn, inte minst när det gäller ekonomi.”

”En bok som kan hjälpa från smått till stort i livet ⭐⭐⭐⭐⭐ – Boken tar upp allt från enkla städtips till relationsråd. En bok vars hjälp kommer till hands i många delar av ens vardag. Och tillsammans med roliga illustrationer som visar hur du till exempel stryker en skjorta eller räknar på aktier.”

”Har läst din bok med så stor behållning. En del var rätt främmande för mig – aldrig lagt på en linneduk tror jag:) annat var med SÅ stor igenkänning. Bad sonen läsa om aktier igår…annat var helt genialt! Och roligt. Men också sorgligt. Ett stort tack”

”Linnea sa häromdagen att boken är jättebra! Precis vad hon behövde!”

”En återhållen underfundighet kombinerad med partier som är starka och ganska nakna. Den är lika mycket för vuxna som för ungdomar.”

”Jag lärde mig saker som jag inte visste att jag inte kunde.”

”Rekommenderar denna bok av hela mitt hjärta! Så oväntat mitt i prick, oj vad mycket bra som Anette Holm har ringat in! Enris mot möss t ex. Betongväggar som man inte ska springa in i på jobbet…Försöker välja mossarna istället:)”

Anette, njuter av att läsa din bok Livets ABC! Tar ett avsnitt då och då. Mycket klokskap, humor, insikter och erfarenheter du förmedlar. På ett underbart sätt!”

Köp den! Jag har läst den. Jättebra bok! Innehåller klokskap även för oss som passerat tonåren.”

”Åh, jag önskar att jag hade haft din bok när jag var ung. Livet hade kanske inte sett annorlunda ut, men jag hade haft kunskapen med mig och kunnat gjort medvetna val. Förmodligen hade jag varit miljonär oxå! Tack för en riktigt bra bok, för alla åldrar!!”

”Nu har jag läst din bok – tyckte om den! Den var både bred och djup på samma gång. Flera av de praktiska tipsen under håll ordning och ha koll har jag skrivit upp som anteckningar i min telefon och ska testa. Den teoretiska delen kring att andas genom näsan – tyckte jag var mycket intressant. Kul att veta varför det är bra – inte bara att det är bra – kanske ska testa att sova med tejpad mun – Borde även avhjälpa snarkningen. Tack för givande läsning”

”För något år sedan var jag på föreläsningen ”Så överlever du universitetet” med Anette Holm där jag köpte Livets ABC. Den går på ett enkelt och roligt sätt igenom allt från hur du stryker skjortor och städar bäst till hur du sparar ihop din första miljon. Boken är en perfekt gåva till någon som ska börja plugga eller behöver tips från A-Ö hur man ska överleva vardagen utan att ta kål på sig själv. Boken riktar sig till studenter, men jag tror att man kan ha nytta av den även om man inte är student.”

”Den där måste du köpa! En fantastisk handbok för handfallna.” sa Göran och gjorde reklam för min bok.

Provläs