An1 Förlag

Föreläsningar & Författarbesök

Möt Anette Holm, Lena Poggi och Jyrki Suominen

Vi gör författarbesök och erbjuder föreläsningar och workshops som vi gärna anpassar till dina önskemål. Du hittar all information om författarbesök om du klickar här.

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm är författaren, idécoachen och utvecklingsledaren som med 17 år som chef och ledare och mer än 40 års arbetslivserfarenhet i ryggen kan lotsa dig fram till ett bättre arbetsliv där du mår bra och kan bidra med din kunskap och erfarenhet.

Anette är utbildad coach, processledare och handledare. Hon har blick för det intressanta och utmanande – tydligast märks det när nya och outforskade saker är på gång. Hon är en lösningsinriktad, modig och pålitlig idéspruta som med genuin värme och effektivitet inspirerar och gör saker begripliga.

Anettes inspirationsföreläsningar och workshops.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Anette Holm på 070-524 41 73.

Lena Poggi

Lena Poggi har lång och bred erfarenhet som engagerad föreläsare på arbetsplatser, skolor, bibliotek och studieförbund, som legitimerad gymnasielärare (i svenska, franska och spanska), utlandslektor i svenska på ett franskt universitet och språkvårdare på en svensk myndighet.

– Jag skriver för att jag tror att jag har något att berätta, inte i första hand för att underhålla, säger Lena.

Lenas föreläsningar.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Lena Poggi på 073-028 78 74.

Poeten Jyrki Suominen debuterade i september 2018 med diktsamlingen ”En sång till den som fortfarande pundar”.

– Dikter om mörker och ljus, om parkbänksartister och häxskratt leder fram till titelavdelningen, som inspirerats av mina erfarenheter från 22 års drogmissbruk. Där har ni en kortfattad beskrivning av diktsamlingen. Från och med oktober åker jag runt och läser dikter.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Jyrki Suominen på 072-745 23 25.