An1 Förlag

Hitta ditt jobbflow®

Tänk om du hade jobbflow® varje dag!

Har du stora ambitioner och lite tid? Når du inte riktigt alla mål? Känns det trögt och segt på jobbet? Tänk om du kunde får mer gjort? Har du funderat på när du jobbar som bäst? Vet du hur du kan nå din fulla potential? Har du en plan?

– Med ett riktigt bra flow blir jobbet roligare och du får mer gjort. 

Den här workshopen riktar sig till dig som vill hitta ditt jobbflow® och få mer gjort på jobbet på ett enkelt sätt. 

Visste du att det finns en inneboende motivation i flow och att det är tillräckligt som belöning för arbetet? Och affärsplaner i all ära – men det är ju ändå, trots allt, människor som gör affärer! Med en personlig ”peopleplan” får du en stor konkurrensfördel. Hur tänker du ta dig dit?

Forskningen visar att vi har lättare att hamna i flow på jobbet än på fritiden. Det ger dig oerhört stora möjligheter. Med aktuell och intressant forskning och fakta i bakfickan delar Anette Holm med sig av inspirerande och användbar kunskap. När du lär dig mer om hur just du kan hamna i flow så kan varje arbetsdag bli riktigt bra.

Efter en föreläsning/workshop med Anette Holm vet du hur du kan flyta förbi alla andra

Det här lär du dig

  • Vad flow egentligen är.
  • Att känna igen 9 flowfaktorer.
  • Vad just du behöver göra för att hamna i jobbflow®.
  • Hur utmaningar och skicklighet påverkar flow.
  • Att göra en jobbflowanalys av en vanlig arbetsdag.
  • Hur olika drivkrafter påverkar förmågan att nå mål.
  • Varför krav, kontroll och brist på stöd skapar kaos.
  • Att göra en personlig ”peopleplan”.

Du får också tillgång till de andra deltagarnas kloka idéer.

”En bra workshop som gav många nya insikter och som fick mig att tänkta till kring min egna situation i jobbet. Anette som föreläsare är behaglig att lyssna på, rolig och kunnig inom många olika områden.”

Karin Collén
Örebro universitet

Har du förutsättningar att komma helt och hållet till din rätt på jobbet? Omvärlden är så komplex och förändras så snabbt att din egen förmåga att navigera dig  genom en vanlig arbetsdag blir allt mer avgörande för hur väl du lyckas. Om du och  dina kollegor inte tar initiativ eller kan leda er själva så sitter ni i klistret. Om ni jobbar i en  organisation som bygger på hierarkier, rätt  beslutsvägar, fasta rutiner och riktlinjer och  inte är anpassad till de nya förutsättningarna  så är risken stor att det uppstår frustration  och konflikter. Sådant tar definitivt bort flow.

Det spelar ingen roll om du kallar det gig-ekonomi, nätverksekonomi eller VOKA-värld – den är här för att stanna och du behöver förbereda både dig själv och hela organisationen för lösare relationer.

Ett annat dilemma som vi står inför är att många av oss förväntar sig att jobbet ska uppfylla krav på både utveckling och självförverkligande.  Och trots att många arbetsgivare redan erbjuder jobb med både trygghet och status och  intressanta arbetsuppgifter som bidrar till samhällsnytta, så räcker det inte riktigt till.

Men jag tror att vi alla skulle komma väldigt långt om vi har siktet inställt på jobbflow®
Vad tror du?

Workshop eller inspirationsföreläsning?

Är en workshop för mastig? Då kan du boka en kortare inspirationsföreläsning. 30 minuter – 2 timmar, du väljer själv.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Anette Holm på 070-524 41 73.

Om föreläsaren och workshopledaren

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm är författaren, idécoachen och utvecklingsledaren som med 17 år som chef och ledare och 40 års arbetslivserfarenhet i ryggen kan lotsa dig fram till ett bättre arbetsliv där du mår bra och kan bidra med din kunskap och erfarenhet.

Anette är utbildad coach, processledare och handledare. Hon har blick för det intressanta och utmanande – tydligast märks det när nya och outforskade saker är på gång. Hon är en lösningsinriktad, modig och pålitlig idéspruta som med genuin värme och effektivitet inspirerar och gör saker begripliga.