An1 Förlag

Så hittar du företagets röst!

Förmedla en enhetlig bild av ditt företag

Det spelar ingen roll var du brukar skriva. Du behöver ha bra texter i sociala medier, på webben, i rekryteringsannonser, trycksaker, säljmaterial, mejl, nyhetsbrev, bildspel och på många andra ställen. Med rätt ton, stil och känsla blir du trovärdig.

Den här workshopen riktar sig till dig som använder många olika sätt att kommunicera med dina kunder och tycker att det är svårt att hitta en ton, stil och känsla som passar överallt.

Anette Holm är din personliga tränare och vi utgår från dig och dina kunder. Med företagets vision, värdegrund och mål (eller bara din magkänsla) i bakfickan mejslar vi ut just er rätta röst. Du får också arbeta med dina egna texter.

Efter en workshop med Anette Holm har du hittat en företagsröst som sitter som handen i handsken.

Det här lär du dig

  • Hur du tar dig från vision, värdegrund och mål till ton, stil och känsla.
  • Hur relationen till kunderna påverkar tilltalet.
  • Hur du ska beskriva företaget för att skapa trovärdighet.
  • Hur ert vardagsspråk låter och känns.

Vill du boka?

Mejla till order@an1forlag.se

Du når Anette Holm på 070-524 41 73.

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm har varit intresserad av det svenska språket i hela sitt liv och skrivit texter sedan hon var liten.

– Min mamma har berättat att jag började rätta andras språkbruk redan när jag började prata. Ett av mina favoritcitat från barndomen är ”Det heter inte skä (dialekt i dalarna). Det heter ska!”.

Anette har arbetat med kommunikation och marknadsföring i mer än 30 år och delar med sig av alla sina bästa tips och knep som personlig tränare i skrivning.

2012 var Anette projektledare för Att skriva bättre – ett samarbete mellan 12 olika myndigheter där man utvecklade en webbutbildning i att skriva bättre som är anpassad till alla statstjänstemän som skriver i jobbet. Hon har också arbetat i utskottet för terminologi för E-delegationen – en kommitté inom Näringsdepartementet.

Nu arbetar Anette som författare och har skrivit flera böcker: Fri, frisk och framgångsrik? – om småföretagares hälsa och arbetsmiljö, överlevnadsboken Livets ABC och uppföljaren 1 000 kronor på en månad.