An1 Förlag & Skrivverkstad

Kontakt

Anette Holm

Anette Holm

Anette Holm äger och driver An1 Förlag & Skrivverkstad sedan 2015. Hon har mer än 40 års erfarenhet av att vara både ledare och medarbetare. Hon är också en erfaren skribent, kommunikatör och utbildare och delar med sig av kunskap som gör ditt liv som chef, ledare eller medarbetare enklare.

Anette har skrivit flera böcker: Fri, frisk och framgångsrik? – om småföretagares hälsa och arbetsmiljö, Livets ABC – en överlevnadsbok till alla som vill ha ett bra liv, 1 000 kronor på en månad – om vardagsekonomi för sparsamma, Hitta ditt jobbflow® – för den som vill flyta förbi alla andra på jobbet.

– Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och ibland krånglar det till sig extra mycket. Då passar det bra att plocka fram någon av mina böcker eftersom de förmedlar både hopp och kunskap om hur man får ett bra liv, säger Anette Holm.

KONTAKT, OFFERT & FRÅGOR: order@an1forlag.se, 070-524 41 73. 

Jyrki Suominen

Jyrki Suominen

PoetenJyrki Suominen debuterade i september 2018 med diktsamlingen En sång till den som fortfarande pundar.

– Dikter om mörker och ljus, om parkbänksartister och häxskratt leder fram till titelavdelningen, som inspirerats av mina erfarenheter från 22 års drogmissbruk. Där har ni en kortfattad beskrivning av diktsamlingen. Från och med oktober åker jag runt och läser dikter, säger Jyrki Suominen.

Från en rumlande, blandmissbrukande torghandlare i Varberg till Hallsbergs bibliotek. Vägen har inte varit så krokig som man kan tro. Jyrki gjorde snarare ett lappkast i livet, den 1 augusti 2002 bestämde han sig. Han flyttade till Östansjö och började sin resa mot det sobra livet, först i en handelsträdgård och därefter på Hallsbergs bibliotek.

Du når Jyrki Suominen på 072-745 23 25.