An1 Förlag & Skrivverkstad

Funkar det att vara snäll på jobbet? Eller är det bättre att sätta ner foten och peka med hela handen?

Funkar det att vara snäll på jobbet? Eller är det bättre att sätta ner foten och peka med hela handen?

Funkar det att vara snäll på jobbet? Eller är det bättre att sätta ner foten och peka med hela handen?

Jag gillar snälla människor för att jag mår bra av att vara bland snälla människor. Jag gillar inte ohjälpsamma, hårda, aggressiva och elaka personer för de får mig att må dåligt.

När jag mår bra är det lätt för mig att vara mitt bästa jag och det känns både viktigt och roligt att göra ett bra jobb. När jag mår dåligt så är det otroligt svårt att åstadkomma något riktigt vettigt över huvud taget.

Så enkelt är det faktiskt. Och lika enkelt kan du skapa en arbetsplats där alla mår bra. Jag är helt säker på att ALLA kan komma väldigt långt med ett omtänksamt ledar- och medarbetarskap. Och krångla inte till det för att det plötsligt fick ett namn. Det räcker med att vilja väl och vara omtänksam.

Börja med en enkel förändring!

När jag är chef brukar jag fråga mina medarbetare hur jag kan underlätta deras jobbvardag. Jag får alltid bra förslag och de flesta går att genomföra bara man vill.

När jag är medarbetare så prioriterar jag att vara snäll och diplomatisk. Men jag är också noga med att inte bli trampad på av andra.

Du ska inte vara mesig, utan omtänksam och vänlig.

Lycka till! 😊

Hör av dig om du vill veta mer om hur jag tänker, eller om du vill boka en inspirationsföreläsning eller workshop.

Om föreläsningen/workshopen – Hitta ditt jobbflow™.

Om föreläsningen/workshopen – Vägen till arbetsglädje

Mina böcker hittar du här.