An1 Förlag & Skrivverkstad

Ge bort en ÖVERLEVNADSBOK i studentpresent!

Ge bort en ÖVERLEVNADSBOK i studentpresent!

Ge bort en ÖVERLEVNADSBOK i studentpresent!

I år passar Livets ABC bättre än någonsin till alla studenter som måste fira på distans.

Det är en bok till alla som vill ha ett bra liv. Varje bokstav har ett eget tema och boken handlar om precis allt du behöver veta: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont i magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.

”Åh, jag önskar att jag hade haft din bok när jag var ung. Livet hade kanske inte sett annorlunda ut, men jag hade haft kunskapen med mig och kunnat gjort medvetna val. Förmodligen hade jag varit miljonär oxå! Tack för en riktigt bra bok, för alla åldrar!!”

Du hittar den här