An1 Förlag & Skrivverkstad

Ge dig själv en guldstjärna!

Ge dig själv en guldstjärna!

Ge dig själv en guldstjärna!

Anette Holms senaste bok heter Jag är bra! Idén till den fick hon strax före jul när en av hennes kontakter på LinkedIn berättade hur hon brukar samla beröm och kudos på lappar som hon tar fram när hon vill påminna sig om att hon är bra.

– Lapparna var inte så snygga och det blir opraktiskt med lösa lappar och jag tänkte att det där borde man kunna göra mycket bättre och roligare. Det blev boken Jag är bra!, säger Anette Holm.

Varje sida i boken har ett positivt ord överst som kan fungera som rubrik på berömmet. Och varje ord förekommer bara en gång. Dessutom dyker det upp guldstjärnor, hjärtan och tummen upp då och då i boken i stället för ett ord.

– Jag har själv märkt att jag letar efter ett perfekt rubrikord som passar berömmet när jag vill skriva i min bok, berättar Anette.

Du hittar boken här