An1 Förlag & Skrivverkstad

Inspirationsföreläsning: Så hittar du ditt jobbflow®

Inspirationsföreläsning: Så hittar du ditt jobbflow®

Inspirationsföreläsning: Så hittar du ditt jobbflow®

– Med ett riktigt bra flow blir jobbet roligare och du får mer gjort.
Föreläsningen riktar sig till dig som vill maximera och hitta ditt jobbflow® och få mer gjort på jobbet på ett enkelt sätt.

Undersökningar visar att vi har lättare att hamna i flow på jobbet än på fritiden. Det ger dig oerhört stora möjligheter. Med aktuell och intressant forskning och fakta i bakfickan delar Anette Holm med sig av inspirerande och användbar kunskap. När du lär dig mer om hur just du kan hamna i flow så kan varje arbetsdag bli riktigt bra.

Det här lär du dig:

  1. Vad flow egentligen är.
  2. Att känna igen 9 flowfaktorer.
  3. Hur utmaningar och skicklighet påverkar flow.
  4. Hur olika drivkrafter påverkar förmågan att nå mål.
  5. Varför krav, kontroll och brist på stöd skapar kaos.

Anette Holm är föreläsaren, idécoachen och författaren som har första hjälpen mot jobbfrustration och livets besvärligheter. Med 17 år som chef och ledare, och mer än 40 års arbetslivserfarenhet i ryggen kan hon lotsa er fram till ett bättre arbetsliv där alla mår bra och kan bidra med sin kunskap och erfarenhet.

Anette är utbildad coach, processledare och handledare. Hon har blick för det intressanta och utmanande – tydligast märks det när nya och outforskade saker är på gång. Hon är lösningsinriktad och modig och gör komplicerade saker begripliga.

”Anette Holm är mamma, chef, författare, projektledare, fru och människa. Hon är en professionell och inspirerande idéspruta och en orädd estradör. Anette är positiv, humoristisk och sig själv i alla situationer. Med genuin värme, ett härligt skratt och ett stort intresse för omvärlden skapar hon mervärde.”

KONTAKT, OFFERT & FRÅGOR: order@anforlag.se, 070-524 41 73

Boken hittar du här.