An1 Förlag & Skrivverkstad

Jag är bra!

Ge dig själv en guldstjärna och få en boost! Samla beröm och saker som gått bra i boken och plocka fram den när självkänslan sviker, när du ska ge dig ut på skör is eller när du vill gå utanför boxen.

Ge dig själv en guldstjärna.
Jag gillar att hjärta mig själv.
Det är härligt när man kan ge sig själv en guldstjärna för att någon annan tycker att man är genial. 😊 🌟💪
Var samlar du ditt beröm?

Röster om boken

”GULDSTJÄRNA – Kallar du det feedback, kudos eller beröm? Jag kallar det guldstjärna! Spara det i boken och läs när du behöver vara bra.”

”Det är en perfekt present”

”En enkel och bra idé som boostar!”

”Den gillar jag, ofta tänker jag att jag inte är bra. MEN tänk om jag är det!”

”Bästa tipset när man behöver en boost. När man bläddrar igenom den känner man sig OSLAGBAR och FANTASTISK!”

Anette Holm fick idén till Jag är bra! strax före jul när en av hennes kontakter på LinkedIn berättade hur hon brukar samla beröm och kudos på lappar som hon tar fram när hon vill påminna sig om att hon är bra.

– Lapparna var inte så snygga och det blir opraktiskt med lösa lappar och jag tänkte att det där borde man kunna göra mycket bättre och roligare. Det blev boken Jag är bra!, säger Anette Holm.

Varje sida i boken har ett positivt ord överst som kan fungera som rubrik på berömmet. Och varje ord förekommer bara en gång. Dessutom dyker det upp guldstjärnor, hjärtan och tummen upp då och då i boken i stället för ett ord.

– Jag har själv märkt att jag letar efter ett perfekt rubrikord som passar berömmet när jag vill skriva i min bok, berättar Anette.