An1 Förlag & Skrivverkstad

Känner du någon som ska plugga i höst?

Känner du någon som ska plugga i höst?

Känner du någon som ska plugga i höst?

Varför inte överraska med en smart och billig present! 🍲 🍅 🥕 🥒 🥗 🐮 🐠

Snart börjar terminen och goda råd är dyra. Med min bok ”1 000 kronor på en månad” sparar man pengar och får råd med mer. CSN räcker till allt man behöver från bostad till mat och nöjen. 😀

Är det möjligt att få mat som är god, gluten- och laktosfri, väldigt mycket ekologisk och till 65 % vegetarisk för bara 1 000 kronor på en månad?

Ja, absolut! Du får faktiskt 90 rejäla måltider + kaffe eller te två gånger per dag. I den här boken finns både recept och inköpslista. Du börjar med ett tomt skafferi och så gott som allt du köpt är slut efter en månad. Om du inte vill äta ekologiskt eller behöver gluten- och laktosfritt blir månaden förstås ännu billigare!

Som en bonus får du mer än 90 andra tips på hur du blir en smart konsument. Du får också veta hur snabbt du kan få ihop en miljon av de pengar som du sparar på billig mat och smart shopping.

Det här är helt enkelt en bok om vardagsekonomi för dig som vill leva sparsamt och ha ett bra liv!

Köp nu!

Röster om boken

”Jättebra! Borde vara obligatorisk kurslitteratur på alla universitet! 😀 ❤”

”Jättebra presenttips till ungdomar. Ja andra också 😃”

”😍 Tack för boken, senast igår hade jag hjälp av den när jag skulle tillreda en hel kyckling i ugnen”

”Toppenbra och användbar -⭐⭐⭐⭐⭐ En mycket välskriven, nyttig och handgriplig bok som borde vara välkomstgåva till studenterna på alla universitet. Perfekt även för andra med små inkomster – pensionärer, arbetslösa, sjuka.”

”Perfekt under studietiden – ⭐⭐⭐⭐⭐ – Den här boken har hjälpt mig så mycket under mina år som student. Goda och nyttiga recept på bra mat som inte får hela CSN att försvinna i markostnader. Utan att man också har råd att göra roliga saker under sin studietid. Finns även många andra bra tips om hur man börjar med aktier och vad man kan göra med pengarna man slipper lägga på mat.”