An1 Förlag & Skrivverkstad

Ny författare: Lena Poggi

Ny författare: Lena Poggi

Ny författare: Lena Poggi

Jag är både glad och stolt över att äntligen kunna berätta att det är Lena Poggi som är förlagets nya författare.

– Det mesta jag gör i livet handlar om språk och bokstäver. Jag skriver för att jag tror att jag har något att berätta, inte för att underhålla. Men även om Tomma tofflor i hallen saknar en egentlig intrig är den full av dramatik, säger Lena.

Lena Poggi är från Borås, bor i Örebro och har jobbat som gymnasielärare i svenska och franska och som utlandslektor i svenska på universitet i Caen. Nu arbetar hon som språkvårdare på en myndighet. Hon har tidigare skrivit flera böcker: tre läromedel i svenska som ges ut på ett franskt förlag. De säljs i Frankrike, Schweiz, Belgien, Canada, Afrika, Spanien och Italien.