An1 Förlag & Skrivverkstad

Skrivcoach

Anette Holm är din personliga skrivcoach i en skrivarverkstad med kreativa skrivövningar och dina egna texter.

Köp presentkort här
Den som får presentkortet får arbeta med en valfri, egen text tillsammans med skrivcoachen Anette Holm. Boken Glasklart! Skriv bättre på jobbet ingår i presentkortet, värde 269 kronor.

Ni jobbar med ton, stil och känsla, ordval och begriplighet men inte med krånglig grammatik. Det handlar mer om skrivprocessen och olika skrivknep.

Anette arbetar med en välbeprövad pedagogik som bygger på ett upplevelsebaserat lärande där varje individ får utgå från sina egna förutsättningar och kunskapsnivå och blir bättre på att skriva. Metoden fungerar lika bra för alla – både finansanalytiker, studenter och barn.

Du utvecklar din språkkänsla, får veta hur du kan variera texten, få den att sticka ut och göra den överskådlig. Det handlar också om hur du kan beskriva på ett enkelt sätt och hålla den röda tråden utan att bli långrandig.

Du lär dig hur du ska hantera sär- och hopskrivning – vi, du eller er – de, dom eller dem – man, en och hen – bindeord, passiv-s och mycket mer.

Du får dessutom checklistor: 
Svarta listan – 303 ord och uttryck som du aldrig behöver använda.
Att skriva bättre – konkreta skrivtips.

MÅLGRUPP: Individer eller grupper på max 10 personer som vill bli bättre på att skriva i jobbet eller privat.

HÖR AV DIG!
KÖP PRESENTKORT
order@an1forlag.se, 070-524 41 73.

NI JOBBAR FÖRSTÅS PÅ DISTANS OM DU VILL.

Röster om Anette som skrivcoach

”Jag lärde mig mycket av att sitta med Anette och jobba med mina egna texter. Perfekt med individuell coachning och alla skrivtips. Nu är mina texter bättre.”
Maria Granberg, projektledare, Handelskammaren Mälardalen

”Med ett pedagogiskt och coachande förhållningssätt har Anette gett mig värdefulla insikter och lärdomar som gjort mig till en bättre skribent. Ett stort tack!” 
Gabriel Wirén, Assistant Brand Manager, Galderma Nordic AB

”Hej! Jag måste bara få tacka en gång till för att du tog dig tid. Jag tror jag börjar förstå. Jag är så otroligt glad. Trevlig helg!”

”Underbar du är 🙂 Det var exakt vad jag behövde. Tack så mycket.”

”Men gudars, jag behöver fixa om texten helt. Så extremt nyttig feedback idag. Stort Tack:)”

”Jag har fått ett helt nytt sätt att se på hur jag, och andra, skriver. Det jag lärt mig kommer jag alltid att ha med mig. Anette har en otrolig förmåga att förklara text.”

”För mig var det en väldigt bra uppdatering på hur man når fram med budskap på ett enkelt sätt.”

”Dagens ros till dig, fan vad bra du är! 😘 Jag ruvade på feedbacken igår, vaknade 5 idag och gick upp och skrev som besatt. Nu är jag en ny människa!”🤣

HÖR AV DIG! 
order@an1forlag.se, 070-524 41 73.

NI JOBBAR FÖRSTÅS PÅ DISTANS OM DU VILL.