An1 Förlag & Skrivverkstad

Röster om Livets ABC

Röster om Livets ABC

Röster om Livets ABC

Nu är det allt dags att skryta lite tycker jag. Ni är många som har köpt och läst Livets ABC så här lite drygt ett år efter boksläppet. Och jag är förstås stolt över er fina respons:

”Har läst din bok med så stor behållning. En del var rätt främmande för mig – aldrig lagt på en linneduk tror jag:) annat var med SÅ stor igenkänning. Bad sonen läsa om aktier igår…annat var helt genialt! Och roligt. Men också sorgligt. Ett stort tack”

”Linnea sa häromdagen att boken är jättebra! Precis vad hon behövde!”

”En återhållen underfundighet kombinerad med partier som är starka och ganska nakna. Den är lika mycket för vuxna som för ungdomar.”

”Jag lärde mig saker som jag inte visste att jag inte kunde.”

”Rekommenderar denna bok av hela mitt hjärta! Så oväntat mitt i prick, oj vad mycket bra som Anette Holm har ringat in! Enris mot möss t ex. Betongväggar som man inte ska springa in i på jobbet…Försöker välja mossarna istället:)”

Anette, njuter av att läsa din bok Livets ABC! Tar ett avsnitt då och då. Mycket klokskap, humor, insikter och erfarenheter du förmedlar. På ett underbart sätt!”

Köp den! Jag har läst den. Jättebra bok! Innehåller klokskap även för oss som passerat tonåren.”

”Åh, jag önskar att jag hade haft din bok när jag var ung. Livet hade kanske inte sett annorlunda ut, men jag hade haft kunskapen med mig och kunnat gjort medvetna val. Förmodligen hade jag varit miljonär oxå! Tack för en riktigt bra bok, för alla åldrar!!”

”Nu har jag läst din bok – tyckte om den! Den var både bred och djup på samma gång. Flera av de praktiska tipsen under håll ordning och ha koll har jag skrivit upp som anteckningar i min telefon och ska testa. Den teoretiska delen kring att andas genom näsan – tyckte jag var mycket intressant. Kul att veta varför det är bra – inte bara att det är bra – kanske ska testa att sova med tejpad mun – Borde även avhjälpa snarkningen. Tack för givande läsning”

”Den där måste du köpa! En fantastisk handbok för handfallna.” sa Göran och gjorde reklam för min bok.