An1 Förlag & Skrivverkstad

Studentrabatt hela september!

Studentrabatt hela september!

Studentrabatt hela september!

Boken heter ”1 000 kronor på en månad” och är uppskattad av många. Så här tycker några läsare:

”En jättebra bok. Tack vare den har jag sparat ihop snart 30 000 kronor i aktier utöver mitt vanliga sparande.”

”Jättebra presenttips till ungdomar. Ja andra också som vill eller måste leva på lite pengar. Inte bara billig mat det finns också många praktiska och enkla tips för hela hushållsekonomin.”

”Perfekt under studietiden – Den här boken har hjälpt mig så mycket under mina år som student. Goda och nyttiga recept på bra mat som inte får hela CSN att försvinna i matkostnader. Utan att man också har råd att göra roliga saker under sin studietid. Finns även många andra bra tips om hur man börjar med aktier och vad man kan göra med pengarna man slipper lägga på mat.”

”Jättebra! Borde vara obligatorisk kurslitteratur på alla universitet! 😃❤

”Super-användbar när du vill spara och leva ”snålt”. Det kan finnas olika anledningar till att man vill leva på lite mindre pengar en period. Det kan kännas motigt. Med tipsen i den här boken blir det lättare! I alla fall får du bra vägledning på vad du kan göra. Allt ifrån spara pengar till att laga enkla men bra måltider.”

Det är 20% studentrabatt från och med måndag och hela september om du använder den här länken: https://widget.publit.com/studentrabatt-20_3762

Som en bonus kan du också köpa överlevnadsboken Livets ABC med studentrabatt. Den handlar om precis allt du behöver veta om du vill ha ett bra liv: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont i magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.